Expozitia lucrarilor realizate de studenti romani si spanioli la scoala de Vara 2014

Expozitia lucrarilor realizate de studenti romani si spanioli la scoala de Vara 2014

Primăria Municipiului Giurgiu, prin Compartimentul de Arhitectură Urbană şi Amenajarea Teritoriului, organizează o expoziţie în colaborare cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” Bucureşti, Compartimentul Mass Media, Clubul de Teatru „Valah”, cu participarea reprezentanţilor U.A.I.M Bucureşti şi a dr. Cosmin Georgescu.

Vernisajul va avea loc marţi, 9 decembrie 2014, începând cu orele 17.30, în foaierul Centrului Cultural „Ion Vinea”, situat la etajul clădirii.

Expoziţia se va desfăşura pe durata a şapte zile în perioada 9-14 decembrie 2014, cu program zilnic între orele 08.00- 20.00, în cadrul căreia vor avea loc şi activităţi interactive (piese de teatru cu tematică medievală, cenaclu de poezii, muzică veche).

Expoziţia va avea ca scop promovarea lucrărilor realizate pe durata workshop-ului de anul acesta – “Conservarea şi Punerea în Valoare a Ruinelor Cetăţii Giurgiu”, workshop desfăşurat în cadrul Şcolii de Vară ediţia a II-a, în perioada 14-21 iulie 2014 la Tabăra Stejarul din Pădurea Bălănoaia, la care au participat atât studenţi români din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, cât şi studenţi spanioli din cadrul facultăţilor de specialitate: Escuela Tecnica Superior de Arquitectura de Madrid – E.T.S.A.M., Universidad Alfonso X El Sabio, Universitad de Alicante, Centro de Investigation de Arquitectura Tradicional, Fundation Diego de Sagredo.

Ultima modificare: 05.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Zilele Reciclarii in orasul Giurgiu!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.